Motor & Scooterzadels


Voor veel motor of scootereigenaren is het vaak een doorn in het oog, een scheur in het motorzadel of een compleet versleten buddy op de scooter. Natuurlijk kunt u meteen op zoek gaan naar een nieuw exemplaar maar vaak is dit helemaal niet nodig. In sommige gevallen is het voordeliger om uw zadel gewoon opnieuw te laten bekleden. Het voordeel hiervan is natuurlijk ook dat u nagenoeg volledig zelf in de hand heeft hoe dit zadel er uit komt te zien. Oftewel, u kunt in overleg met ons uw custom motorzadel of buddyseat zelf ontwerpen. Ook voor het opnieuw bekleden van uw motorzadel of de buddyseat van uw scooter bent u dus bij ons aan het juiste adres. De materialen die wij gebruiken zijn gegarandeerd weersbestendig en zeer duurzaam. Wij bieden ruime keuze in kleur en design. Van eenvoudig zwart tot slangenprint, krokodillenprint en noem maar op. In overleg is ook een multicolor design meestal wel mogelijk. Daarnaast maken wij als één van de weinige gebruik van een speciale "Hotmelt tape" om de stiknaden aan de binnenkant zoveel mogelijk waterdicht te maken. Zie afbeelding hieronder.

Neem contact op met Pruis via het contactformulier of het telefoonnummer elders op de site. Aan de hand van duidelijke foto's en het aangeven van uw wensen kunnen wij meestal al een redelijk precieze prijsopgave doen. Mocht u uw zadel opnieuw willen laten bekleden door ons, kunt u het naar ons verzenden en sturen wij het in de regel binnen een week, in een nieuw jasje retour. (Voor regio Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, VinkeveenAmstelveen geldt een haal & brengservice)


   vespa scooterzadel

Het verzoek was om deze Vespa Buddyseat van nieuwe, rode bekleding te voorzien.

vespa zadel

Dat is gelukt. Mooi rood is zeker niet lelijk!

vespa buddy   stiknaad scooterzadel

Uiteraard is er altijd het oog voor detail.


     

     

Rondom zicht van dit Vespa zadel. Bekleed met prachtig "Carbon Fiber" kunstleer.


scooterzadel

Deze buddyseat is bekleed met één van de duurdere soorten kunstleer met grove nerf. Voorzien van witte sierstiksels.


zadel slangenleer

Het is altijd leuk als een klant kiest voor een apart soort materiaal. Hier een buddyseat en handvatten bekleed met een kunstleer in slangenmotief.


Bij dit zadel is er ook weer gekozen voor witte sierstiksels op zwart kunstleer


     

     

De eigenaar van deze buddyseat heeft als contrast gekozen voor een rode bies. Dit steekt mooi af op het zwarte kunstleer.


Een zadel van een "Off-Road Bike" in deze staat is verre van comfortabel.

2tone motorzadel2tone motorzadel2tone motorzadel

2tone motorzadel

Na wat kleine reparaties aan het schuim, is dit zadel bekleed met 2 soorten kunstleer. Door het antislip profiel aan de zijkanten heeft de bestuurder meer grip tijdens het rijden.


     motorzadel blauw     zadel yamaha offroad

Twee zadels van een "Off the road bike" strak bekleed in opvallende kleuren


motorzadel bekleden

Motorzadel bekleden

Een tevreden klant stuurde ons deze foto's van het door Pruis beklede zadel al gemonteerd op de motorfiets.

Wij zien dit werk niet zo vaak gemonteerd en wel, dus wij zijn dankbaar!